Μuffins Αμυγδάλου με κλημεντίνες, χωρίς γλουτένη!

Μuffins Αμυγδάλου με κλημεντίνες, χωρίς γλουτένη!

Υλικά

– 1 κούπα + 1 κουταλιά βούτυρο
– ¾ κούπας SugaVida
– 4 αυγά
– ξύσμα και τον χυμό από ένα μανταρίνι κλημεντίνα
– 2 κούπες τριμμένα αμύγδαλα
– ½ κούπα αλεύρι χωρίς γλουτένη
– ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
– 1 κουταλάκι κανέλα
Εκτέλεση
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο.
2. Σε ένα μπολ χτυπάμε το βούτυρο μαζί με το SugaVida, έως ότου αναμειχθούν καλά. Προσθέτουμε αργά τα αυγά ένα-ένα και ανακατεύουμε, ώστε να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας. Προσθέτουμε το ξύσμα και τον χυμό και ανακατεύουμε συνεχώς απαλά, προσθέτοντας και τα υπόλοιπα υλικά.
3. Μοιράζουμε το μείγμα σε 12 θήκες για muffin και ψήνουμε για περίπου 30 λεπτά, μέχρι να βγαίνει καθαρό το μαχαίρι όταν το τοποθετούμε δοκιμαστικά σε ένα muffin.
Καλή επιτυχία!

Show Buttons
Hide Buttons